Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. stänga
Alla Kaffemaskiner & Tillbehör (53st) | Sortera: | Visa:
1 | 2 | 3 | nästa sida >

 LaCimbali M39 GT Dosatron DT3 TS: 3 grupper, 1 ångrör + Turbo Steam, hetvattenuttag

LaCimbali M39 GT Dosatron info

LaCimbali

Automatisk espressomaskin utrustad med mikroprocessor för enkel programmering av kaffe- och varmvattendosering.


Exklusivt ”thermal system” baserat på en 10 literspanna, med två traditionella LaCimbali värmeväxlare i serie. Oberoende bryggrupper, var och en med en kapacitet på 400 cc och 800 watts motstånd. Vatten för kaffet förvärms i värmeväxlarna, jämnt fördelade på bryggrupperna, där det ställs in i den önskade infusionstemperaturen.


Maskinen är utrustad med LaCimbali-patenterade Smart Boiler, vilket avsevärt ökar ång- och varmvattenkapaciteten (+ 30 %).


Möjlighet till trådlös koppling mot espressokvarnen Magnum on Demand med Bluetooth för automatisk justering av malingsgrad och dosering.


Kan fås med LaCimbalis patenterade Turbo Steam för automatisk mjölkskumning. Grafisk display.

Bestmax Filter Besttaste X

Bestmax Vattenfilter info

WMF


Vattenfilter för kaffemaskiner och espressomaskiner.

Casadio Dafne S1

Casadio Dafne S1 info

LaCimbali

Semi-professionell en-grupps halvautomatisk espressomaskin med LCD-display. Kompakt vintage-design helt i stål. Avtagbar vattentank med inbyggd avhärdare. Pannan är utrustad med Gruppo Cimbali’s patenterade Smart Boiler-programvara vilket ger hög kapacitet och kontinuitet vid hög belastning. NTC sensor och vibrationspump.


Alla delar som kommer i kontakt med vatten är behandlade med Ruveco Teck, Gruppo Cimbali’s egen teknik för att förhindra överföring av tungmetaller i de drycker som levereras.


Espressomaskinen kan utrustas med Quicksteam-teknik för att automatiskt värma och skumma mjölk vid en knapptryckning (tillval).


•  Ett ångrör och ett hetvattenuttag
•  Vattentank
•  Digitalt inställningsbart ångtankstryck
•  Tryckmätare
•  Gjord i rostfritt stål
•  NTC sensor
•  Vibrationspump

La Cimbali M34 Selectron Thermodrive DT3 TS TC : 3 grupper, 1 ångrör, 1 Turbo Steam Milk 4, Tall Cup, hetvattenuttag

LaCimbali M34 info

LaCimbali


LaCimbali M34 är en mycket pålitlig, stabil och flexibel espressomaskin som lätt anpassas efter vald kaffeblandning och önskad dryck – för bästa möjliga ”i-kopp-kvalitet”. 


Espressomaskinen är utrustad med LaCimbalis patenterade Smart Boiler-system som avsevärt ökar ång- och hetvattenkapaciteten (+ 30%) och som genom isolering minskar värmeförlusten för en daglig energibesparing på 24% (enligt DIN 18.873-2). 


Grafisk display och elektrisk koppvärmare med 3 temperaturinställningar. Eco Friendly.


LaCimbali M100 HD DT3 TS: 3 grupper, 1 ångrör, 1 TS Milk4, hetvattenuttag, Svart

LaCimbali M100 HD info

LaCimbali

M100 Anniversary Edition


Denna iögonfallande espressomaskin är en jubileumsutgåva för att fira Gruppo Cimbalis 100-åriga tradition av espressomaskintillverkning.


LaCimbali M100 är en mycket stabil, pålitlig och högpresterande espressomaskin med energibesparande funktioner, i en elegant och modern design.


M100 HD ger baristan möjligheten att enkelt kontrollera flera parametrar i extraktionen. Tryckprofiler för varje enskild knapp och bryggtemperaturer i de enskilda bryggrupperna kan snabbt och lätt ställas in med den tydliga touch screen displayen, så att maximal kvalitet och smak uppnås i koppen. Se den trefaldige italienske baristamästaren Francesco Sanapo förklara HD-teknologin i LaCimbali M100 här!

 

LaCimbali M21 Junior

LaCimbali M21 Junior info

LaCimbali

LaCimbali M21 Junior är en mycket kompakt engrupps halvautomatisk espressomaskin för det mindre säsongscafét eller kontoret som vill leverera kaffe av högsta kvalitet.

 

Maskinen har en bryggrupp, ett ångrör, ett hetvattenuttag och är tillverkad i rostfritt stål.

LaCimbali M24 Plus DT2: 2 grupper, 2 ångrör, hetvattenuttag

LaCimbali M24 Plus info

LaCimbali

LaCimbali M24 Plus är en kompakt, automatisk espressomaskin utrustad med en mikroprocessor för enkel programmering av kaffedosering. Den är speciellt passande för den som har ett begränsat utrymme men inte vill tumma på “i-kopp-kvaliteten”. 


M24 Plus eleganta och raffinerade design, förstärks av rostfritt stål och svartlackerade maskindelar och den omsorgsfullt designade panelen vars LED-upplysta knappar gör användningen enkel och intuitiv.


Den patenterade Roveco Teck behandlingen på alla de komponenter som kommer i kontakt med vatten gör att den minimerar risken för att tunga metaller hamnar i kaffet.

LaCimbali M39 HD Dosatron DT3 TS: 3 grupper, 1 ångrör + 1 Turbo Steam, hetvattenuttag

LaCimbali M39 HD Dosatron info

LaCimbali

För att få den bästa möjliga ”i-kopp-kvaliteten” är M39 HD utrustad med ett system som gör det möjligt att korrigera och anpassa extraktionsvattentrycket för varje enskild knapp. Det är även möjligt att ställa in temepraturen för varje enskild grupp. Detta gör maskinen väldigt flexibel och den kan anpassas efter kaffeblanding och önskad dryck. 


M39 HD är utrustad med LaCimbali's patenterade Smart Boiler-teknik som avsevärt ökar ång- och hetvattenkapaciteten (+ 30%), Driving Pressure System, grafisk display och elektrisk koppvärmare med 3 temperaturinställningar.


Maskinen är WCE-certifierad.

LaCimbali M39 TE Dosatron DT2 Tall Cup TS: 2 grupper, 1 ångrör + TS MIlk4, hetvattenuttag

LaCimbaliM39 TE Dosatron info

LaCimbali

LaCimbali M39 Dosatron TE är en automatisk, traditionell espressomaskin utrustad med ny avancerad elektronik som möjliggör anslutning via Wi-Fi och Bluetooth, till exempel sammanlänkning med kvarnen Magnum On Demand över Bluetooth. Maskinen har energibesparande programfunktioner och inställningar och är gjord på återvinningsbara material. 

Pannan är utrustad med det patenterade Smart Boiler System och den är isolerad med ett speciellt material som minskar värmeförlusterna, för en daglig energibesparing på 23%.

Med funktionen ThermoDrive kan du enkelt Justera temperaturen i de enskilda brygg grupperna och därmed ges möjligheten till att arbeta med olika smakprofiler och espressoblandningar.

Denna version är en så kallad "Tall cup" med utrymme för stora koppar och glas.

* Grafisk display
* Fyra knappar för val av mjölkskumning
* USB-port för uppdatering av maskinens programvara, datanedladdning   och konfiguration av recepten via USB

M24 Select DT2

M24 Select DT2 info

LaCimbali

LaCimbali M24 Select DT2 är en kompakt, automatisk espressomaskin utrustad med en mikroprocessor för enkel programmering av kaffedosering. Den är speciellt passande för den som har ett begränsat utrymme men inte vill tumma på “i-kopp-kvaliteten”. 


M24 Selects eleganta och raffinerade design, förstärks av rostfritt stål och svartlackerade maskindelar och den omsorgsfullt designade panelen vars LED-upplysta knappar gör användningen enkel och intuitiv.


Den patenterade Roveco Teck behandlingen på alla de komponenter som kommer i kontakt med vatten gör att den minimerar risken för att tunga metaller hamnar i kaffet.

WMF 1000S

WMF 1000S info

WMF

WMF 1000S med sin snygga design, matt rostfri yta och smidig storlek, är ett utmärkt val för kontoret med 4-10 anställda som har behov av en lite kraftigare kaffemaskin med mycket godare kaffe. WMF 1000S har en uppvärmd stapelyta för koppar och annat tillbehör ovanpå maskinen. En knapptryckning ger en kopp svart kaffe eller espresso från nymalda bönor, samt även hetvatten. 


Med en mjölkkyl vid sidan av maskinen kan du även få cappuccino eller latte. Mjölkkyl säljs separat. 


WMF 1000S är utrustad med en vattentank som rymmer 2,8l, 1 inbyggd kvarn med bönbehållare för 250g kaffe, torrsump i maskin, koppvärmare och möjlighet till 11 olika knappval.


Rekommenderat dagligt uttag: 50 koppar

Maximalt uttag per timme: 50 koppar

Hetvattenuttag: Ja

Rekommenderat antal anställda: 4-10

WMF 1200 F: Vattenanslutning, 2 kvarnar, bryggarm (på höger sida)

WMF 1200 F info

WMF

WMF 1200 F brygger filterkaffe från nymalda kaffebönor direkt ner i kopp, kanna eller via bryggarmen ner i en termos. 


Kaffemaskinen brygger 0,5 liter filterkaffe från nymalda bönor på bara 65 sekunder vilket gör det möjligt att snabbt och effektivt fylla stora muggar eller mindre termosar. Behöver du ta ut ännu större mängder väljer du modellen med bryggarm som då kan leverera kaffet i en större termos.


Oavsett om maskinen används för att servera kaffe i kopp till frukosten eller leverera kaffe för större möten och många gäster ger 1200 F alltid ett enastående resultat. 


Välj mellan en eller två kvarnar samt med eller utan bryggarm (för bryggning i termos). 

WMF 1200 F är lättplacerad med sin smala bredd på 330mm och kan med fördel användas som komplement bredvid andra WMF kaffemaskiner eller i perfekt matchning med sin visuella motsvarighet WMF 1200 S.


Med 5 funktionsknappar nås alla inställningar på 5 nivåer och gör kaffemaskinen enkel att programmera för tillexempel enkel eller dubbel koppstorlek, muggar och kannor - alltid med perfekt kaffekvalitet. 


Rekommenderat dagligt uttag: 180 koppar

Hetvattenuttag: JaWMF 1200 S: 2 kvarnar, ångtank, Plug+Clean, vattenanslutning

WMF 1200 S info

WMF

WMF 1200 S är en professionell helautomatisk espressomaskin i hög kvalitet anpassad för mindre till medelstora verksamheter. Den producerar allt du kan tänkas vilja ha - från Espresso och Café Crème till Cappuccino, Café Latte och Macciato. 


En enkel knapptryckning på den tydliga displayen ger dig snabbt perfekt kaffe av högsta kvalitet. Lättplacerad, med ett stort kaffeutbud och inte minst priset, gör WMF 1200 S till en klar favorit på kontoret, läkarmottagningen, gymmet, den mindre restaurangen, bensinstationen, bageriet, hårfrisören, snabbmatbutiken, eller i hotellbaren. 


Med tre Eco-lägen och inställningar för automatisk avstängning kan kunden anpassa sin elförbrukning till sina individuella behov.


Rekommenderat dagligt uttag: 100 koppar

Maximalt uttag per timme: 100 koppar

Hetvattenuttag: JaWMF 1400 F, 1st kvarn

WMF 1400 F, 1st kvarn info

WMF

Med 1400 F får du rykande färskbryggt filterkaffe! Maskinen passar dig som har en mindre restaurang, café eller ett kontor. 1400 F är utrustad med 1 inbyggd kvarn med behållare för 1 kg bönor, 6 knappval x 2, torrsump i maskin och ett höj/sänkbart tappmunstycke (70-200 mm) och automatiskt rengöringsprogram.


Rekommenderat dagligt uttag: 150 koppar

Hetvattenuttag: JaEtt flertal kombinationsmöjligheter att välja bland, antal kvarnar och behållare efter eget val. 


Priset till höger avser artikel 1400.5049: WMF 1400 F, 1 Kvarn, LED-belysning, 2,2kW

WMF 150 F

WMF 150 F info

WMF

WMF150 F är en klassisk pappersfilter kaffebryggare och lätt att använda. 

Designen är helt i linje med kaffemaskiner av den nya generationen och är den perfekta förlängningen av WMF 8000S eller WMF 1500S. 


Med en effekt på 144 koppar per timme är WMF 150F den perfekta apparaten för små till medelstora filterkaffebehov. 


Den kan användas till alla uppgifter, frukost, förfriskningar för fester, konferenser eller till vardagsanvändning.


Rekommenderat dagligt uttag: Upp till 144 koppar

Utlopp för varmvatten: Ja

Rekommenderat antal anställda: 2-6 

WMF 1500 S: 2 kvarnar, Basic Milk, kontrollbelysning, sidobelysning, Plug+Clean, vattenanslutning

WMF 1500 S info

WMF

WMF 1500 S är en vidareutveckling av en av de mest framgångsrika kaffemaskinerna på marknaden – WMF Presto/1400. Med alla kvaliteter som sin föregångare har den också förbättrats avsevärt på många områden.


Ny, modern och prisbelönad design, extremt tysta kvarnar, intuitiv 8’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter på displayen under bryggtiden samt möjlighet till Easy Milk (för varm och kall mjölk) öppnar upp nya möjligheter. 


Reducerad energiförbrukning, minskad användning av kemikalier, och nästan 100% återvinningbara material gör maskinen till en “Grön maskin”.


8 dryckesval på 6 nivåer gör att 48 olika drycker kan programmeras för enkel eller dubbel kopp. Du kan också spara dina egna recept och bilder för varje val. I självbetjäningsläget är det till och med möjligt att programmera kombinationer av grupper av dryckesval i olika nivåer, beroende på till exemplel vilken tid på dagen.


Avancerade inställningsmöjligheter för att optimera extraktionen garanterar bästa smak och kvalitet i koppen.


Rekommenderat dagligt uttag: 180 koppar

Utlopp för varmvatten/tevatten: Ja

WMF 1800 S: 2 kvarnar, Plug+Clean, belysning, vattenanslutning

WMF 1800 S info

WMF

WMFs espressomaskin 1800S är speciellt framtagen för självservice i kontorsmiljö. Knappvalen är placerade i en rad med möjlighet till bilder för varje dryckesval för en enkel och lätthanterlig servering. Dessutom är den digitala kontrolldisplayen nedsläckt för att inte dra uppmärksamheten dit.

WMF 1800S är utrustad med vattenanslutning, 1 inbyggd kvarn med behållare för 0,5 kg bönor (den vänstra behållaren är tom, 8 knappval, torrsump i maskin, automatiskt rengöringsprogram och  ett höj/sänkbart tappmunstycke (70-180 mm).

Rekommenderat dagligt uttag: 180 koppar
Hetvattenuttag: Ja
WMF 2000 S 2 Kvarnar + Choklad

WMF 2000 S info

WMF

WMF 2000S är en helautomatisk espressomaskin med fokus på mjölkens konster som klarar att förse en medelstor till stor verksamhet. Upp till 16 olika knappval för bästa, mest anpassade kaffe- eller chokladdryck. Med WMF 2000S kan du välja mellan fyra olika grundmodeller. Standard, Steam milk, Dual milk och Active milk. 

Med samtliga modeller får du espresso, cappuccino, café latte, latte machiato, choklad och varmvatten. 2000S är utrustad med 2 inbyggda kvarnar med behållare för 0,5 kg bönor, vattenanslutning, automatiskt rengöringsprogram och ett höj/sänkbart tappmunstycke (70-200 mm). 

Rekommenderat dagligt uttag: 200 koppar 
Hetvattenuttag: Ja


Ett flertal kombinationsmöjligheter att välja bland, antal kvarnar och behållare efter eget val. WMF 8000 S, 2 kvarnar (stor), basic milk, Plug+Clean, sidobelysning, vattenanslutning

WMF 8000 S info

WMF

WMF 8000 S – Den nya generationen


WMFs nya premiummodell WMF 8000 S kombinerar kvalitet, perfektion och innovation med otroligt bra kaffe. Dess design har redan vunnit det åtråvärda iF Design Award.

 

Med sin revolutionerande "Man Machine Interface", garanterar den att alla funktioner är enkla att förstå och använda på ett ögonblick. När det gäller prestanda, är WMF 8000 S återigen en trendsättare. 


• Ny, modern och prisbelönad design

• 8’’ Touch Screen med annonseringsmöjligheter

• Upp till fyra produktbehållare/fyra kvarnar

• Timer-funktioner som att till exempel växla mellan serviceläge och självbetjäningsläge eller från drycker med färsk mjölk till drycker med toppingpulver

• Ny kvarn med en sensationellt låg ljudnivå

• Ny extremt snabb bryggmodul

• Förbättrat Plug+Clean-system för enkel, snabb och säker rengöring

• Remote Data Access låter dig hämta data och rapporter i realtid

• Tre förinställbara hetvattentemperaturer – rätt temperatur för rätt tesort

• Mycket avancerade inställningsmöjligheter för bästa koppresultat för varje dryckRekommenderat dagligt uttag: 350 koppar

Hetvattenuttag: JaWMF Bistro, 2 Kvarnar + Choklad

WMF Bistro, 2 Kvarnar + Choklad info

WMF

WMF Bistro erbjuder dig allt som du kan förvänta dig av en modern och professionell kaffemaskin och passar för dig som har en verksamet av större mått.


WMF Bistro gör med ett knapptryck, helt automatiskt en färsk Espresso, Cappuccino, Café Creme, Café Latte eller en Latte Macchiato.


WMF Bistro är utrustad med 2 inbyggda kvarnar, automatisk mjölkskumning, vattenanslutning, automatiskt rengöringsprogram, torrsump i maskin och ett höj/sänkbart tappmunstycke (70-200 mm).


Rekommenderat dagligt uttag: 300 koppar 
Hetvattenuttag: JaEtt flertal kombinationsmöjligheter att välja bland, antal kvarnar och behållare efter eget val. 


Priset till höger avser artikel 8400.1205: WMF Bistro, 2 Kvarnar, Plug and Clean, LED-belysning, 3,3kW

WMF Cafemat: 1 urna, 1 behållare, automatisk rengöringsdosering

WMF Cafemat info

WMF


WMF Cafemat är den ultimata filterkaffemaskinen. Den ger dig möjlighet att förbereda upp till 3 liter vanligt kaffe i den inbyggda termosen eller färskbryggt direkt i koppen. Passar utmärkt för en medelstor till stor verksamhet som önskar servera svart kaffe till ett större antal personer.


Cafemat är utrustad med 1 behållare för 1,6 kg malt kaffe, låsbart lock, 4 knappval + hetvatten, 1 inbyggd urna för 3 liter bryggt kaffe och automatiskt rengöringsprogram.


Maximalt uttag per timme: 300 koppar

Hetvattenuttag: JaWMF combiNation F (13,8 kW)

WMF combiNation F info

WMF

Med WMF Combination F får du alltid färskbryggt filterkaffe av hög klass.Den passar för dig som har en stor verksamhet där du ställer höga krav på att maskinen ska producera flera koppar snabbt och effektivt under kort tid.


Med sina stora knappar och touch display är WMF Combination F mycket enkel att använda. Det är lätt att själv ställa in hur stor mängd kaffe man vill ha bryggt. Vet du i förväg hur mycket kaffe du vill ha och när, ställer du enkelt in det på timern.


WMF Combination F är utrustad med 1 behållare med låsbart lock för 2,2 kg malt kaffe, 4 knappval + hetvatten, 1 inbyggd urna för 4 liter bryggt kaffe och automatiskt rengöringsprogram. 


Maximalt uttag per timme: 500 koppar

Hetvattenuttag: Ja

WMF espresso

WMF espresso info

WMF

WMF espresso är en unik espressomaskin med inbyggda kvarnar och automatisk tampning för den perfekta espresson varje gång. Handgjord - automatiskt! 


WMF espresso kontrollerar alla vitala bryggparametrar, styr bryggtiden, justerar malningsgraden, maler och tampar kaffet automatiskt. Sätt bara i portafiltret, tryck på knappen, vänta på den perfekta espresson, ta bort portafiltret och töm – allt klart. Tillförlitligheten och konsekvensen garanterar konstant hög kvalitet vilket tillåter att WMF espresso kan användas av alla!


Maskinen är utrustad med helautomatisk och manuell mjölkskummare och ger möjlighet att ställa in upp till 12 olika kafferecept och 3 olika typer av mjölkskum.  


De två inbyggda kvarnarna ger dig möjlighet att använda två olika kaffebönor anpassade för dina olika kaffedrinkar. Det manuella maskinläget tillåter dessutom användning av externa kvarnar för en helt manuell beredningsprocess. 


WMF espresso har helautomatisk rengöring av samtliga delar som kommer i kontakt med kaffe.  


Omfattande programinställningar via pekskärmen ger dig full kontroll över bryggparametrarna.


Antal koppar per timme: 

Espresso/Café Crème – upp till 300

Cappuccino/Latte Macchiato/Cafe Latte – upp till 240WMF Kaffeutlopp Prestolino

WMF Kaffeutlopp Prestolino info

WMF

WMF Kaffeutlopp Prestolino 

1 | 2 | 3 | nästa sida >
Kaffemaskiner
Hermelin erbjuder marknaden, bland annat tillsammans med våra återförsäljare, högkvalitativa helautomatiska och manuella espressomaskiner och kaffemaskiner från WMF och LaCimbali. Dessa varumärken har, med sin långa erfarenhet och strävan efter perfektion, blivit en kvalitetsstämpel som garanterar kunden det allra bästa.

Vi erbjuder även filterkaffebryggare, bulkbryggare och kaffeautomater från Bonamat.
Vår mångfacetterade kaffemaskinpark innehåller allt från små kaffemaskiner och espressomaskiner till de riktigt stora, vilket ger oss möjligheten att jobba med alla typer av kunder.

Du finner våra kaffemaskiner på en stor del av Sveriges hotell, restauranger och storkök, samtidigt som vi även försett många kontor runt om i landet med kaffemaskiner och espressomaskiner till fikarummet eller konferensrummet.

E-postaddress: