Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

BWT

BWT- Best Water Technology group är ledande i Europa inom filterteknik och vattenrening och tillverkar sina produkter i Europa. BWT Vattenteknik AB (tidigare HOH Vattenteknik AB och Vattenteknik AB) har varit verksamma på den svenska vattenreningsmarknaden i mer än 80 år.

De höga kraven för kaffe och vending företag tillgodoses med ett brett utbud av produkter. Bland annat används den nya BWT Bestsave kalkskydd när det grundläggande skyddet är tillräckligt. Vi kan även erbjuda den ekonomiska BWT Bestmax serien med High - Efficiency Technology " (HET) till vendingbranschen där det arbetas med större mängder. Vi erbjuder även speciella filtersystem för svåra vattensituationer, samt flaggskeppet BWT bestmax PREMIUM med Mg2+ teknik från BWT  som är speciellt utvecklat för premiumsegmentet - en filterpatron som inte bara tar bort kalcium från vattnet, utan samtidigt också förser vattnet med smakbäraren magnesium. Med vattenoptimeringssystem från BWT garanteras inte bara kvaliteten, du kan också vara säker på maximal tillförlitlighet och pålitligt skydd mot kalkavlagringar. Således uppnås en maximal driftsekonomisk effekt och investeringar säkras.