Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
p1a6qh5ia81bainih1n3s1d816mo3.jpg

Ceado

Italienska Ceado är ett ungt, dynamiskt företag som sätter sina idéer till förfogande för de bästa professionella bartendrar och baristas, genom att designa, tillverka och sälja ett brett sortiment av barutrustning som hjälper dem i deras dagliga arbete. Tillförlitlighet, hållbarhet, användarvänighet och säkerhet genomsyrar samtliga Ceados produkter, oavsett om det gäller blenders, mixer, juicers, juicepressar, råsaftcentrifuger, is-krossar eller espressokvarnar.

Beslutsamhet, engagemang och ständigt sökande efter nya idéer, har gjort Ceados innovativa produkter till en referenspunkt på den professionella marknaden för barutrustning. Trots att varumärket Ceado är ungt erbjuder det mer än ett halvt sekels erfarenhet av branschen med den rikedom av tekniskt kunnande hos de som i över 50 år konstruerade och tillverkade idéer för andra företag innan beslut fattades om att börja producera och distribuera sina egna barprodukter under varumärket Ceado. Ceados produkter är handgjorda i Venedig.