Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
p1bcv5sps2240c571bci1nkpjrc3.jpg

Dalla Corte

1947 började Bruno Dalla Corte arbeta som tekniker hos espressomaskintillverkaren Cimbali. På 50-talet arbetar han på att skapa E61 espressomaskin för Faema. På 60-talet förvaltar Bruno en flera autonoma tekniska supportcenter, men hans kreativa sinne arbetar outtröttligt och han utarbetar en innovativ ångcirkulationsteknik - som används i La Spaziale espressomaskiner som produceras vid ABA fabriker i Bologna. Bruno och hans son Paolo kommer att arbeta där tillsammans under många år.
 
Ett nytt, spännande äventyr börjar i 2001! Paolo, hans far Bruno och hans syster Elsa startar ett nytt bolag - Dalla Corte. De vill sticka ut från mängden och har med espressomaskinen Evolution skapat den enda espressomaskinen i världen med den ursprungliga Multi-boiler-tekniken.
 
Dalla Corte har alltid värdesatt kreativitet! De har sponsrat World Latte Art Championship i 8 år och har varit inblandade i den spännande World Coffee in Good Spirits Championship sedan starten. Dalla Corte tillverkar högkvalitativa, professionella espressomaskiner i Milano, Italien, med högsta möjliga fokus på kvalitet i koppen.