Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
p1a6o7j5h0jf41rqt18ug1it717q03.jpg

Hollowick

Hollowick har försett hotell, caféer, restauranger och kontor runt om i världen med ljuslyktor och lampolja i över 35 år. Huvudmålet är att förgylla måltiden, ge caféupplevelsen något extra eller skapa skön stämning i receptionen, foajen och lunchrummet. Hollowick står för högkvalitativa produkter och ligger i framkant när det gäller att ta fram bordsbelysning i form av oljelampor, ljuslyktor och lampolja. Hollowick producerar en miljövänlig, organisk lampolja, som är en av de bästa på marknaden. Den är både ekonomisk och mycket tidssparande med brinntider upp till 50 timmar. Med Hollowick lampolja slipper du dessutom stearinfläckar på dukar, får längre brinntid än med stearinljus och effektiviserar personalens arbetstid. Tänd på dagen, släck på kvällen – byt efter en vecka!

Oljan brinner inte utan veke och varken sotar eller fläckar ner dina ljuslyktor. Sortimentet omfattar även ett brett urval av ljuslyktor anpassade efter de olika oljekassetterna samt brännolja för Chafing Dish; Easy Heat. De Hollowick-produkter som inte finns med på webbsidan är beställningsvaror. Dessa beställs i förpackning om 36st med upp till 8 veckors leveranstid.