Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
p1e34iittvud71qeq1br83tvv1t5.png

Kaffefabriken

Vår nästa generations framtid finns alltid i åtanke när vi levererar och serverar kaffe. Vi på Kaffefabriken försöker bidra och stötta i stort och smått, från global till lokal nivå. Det kan vara en organisation vi tror på, en knattecup i fotboll eller unik kaffekopp producerat av naturmaterial. När du dricker en produkt från Kaffefabriken kan du alltid lita på att den är ekologisk. Gå gärna in på vårt instagramflöde, där får du veta mer om vårt arbete. Kontakta oss på info@kaffefabriken.se om du har tips på hur vi kan vara med att förbättra ditt närområde eller vår planet.
 
Vårt kaffe rostas av ett nyfiket lokalt rosteri. Det är så långt ifrån storskaligt industrikaffe du kan komma. De ekologiska kaffebären plockas när de är mogna och inte efter ett utsatt datum. Varje kaffebär innehåller två bönor som handrostas i små omgångar, anpassat efter kaffets unika smakprofil. Det betyder att varje kopp kaffe har en perfekt balans mellan sötma, syrlighet och fyllighet.
 
Kaffefabriken är en del av Hermelin, ett företag med anor och tradition. Genom Hermelins långa erfarenhet i att leverera och serva marknadens bästa kaffemaskiner och Kaffefabrikens passion för kaffe, får du det bästa av två världar. Teknik och passion i en underbar kombination.

Läs mer på www.kaffefabriken.se