Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Service

Service och underhåll
Teknisk service och underhåll av maskiner är en mycket stor och viktig del i vår verksamhet och att kunna erbjuda våra kunder förstklassig service är därför en av våra högsta prioriteter för oss på Hermelin. Vår målsättning är att få våra kunder att känna trygghet och kunna lita på driftsäkerheten för den utrustning som används och att de i förlängningen ska kunna förse sina kunder med riktigt bra slutprodukter oavsett om det gäller kaffe, frysta drycker eller ren, hälsosam luft. Våra duktiga tekniker är ständigt uppdaterade och går nya utbildningar för våra olika produkter och de är även specialiserade inom olika områden för att på ett så effektivt sätt som möjligt garantera högsta kvalitet och kompetens i servicearbetet.
 
Avtal om service och underhåll
Vi på Hermelin erbjuder rikstäckande service samt avtal om service och underhåll med egna specialisttekniker som utgår från Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Vi har även ett mycket brett nätverk av utbildade och certifierade servicepartners runt om i hela landet. På så vis kan vi ge alla våra kunder oavsett geografisk plats den bästa servicen. Våra servicepartners genomgår regelbunden utbildning även dem för att upprätthålla rätt kompetens och utföra korrekt och kvalitativ service och underhåll av våra maskiner. Vi tillhandahåller även speciella rengöringsmedel för kaffemaskiner och filter för våra luftrenare.
 
Vi servar och reparerar även produkter som säljs i vårt grannland Finland (som till exempel Mahlkönig, Ditting, Anfim och Marco).
 
Över 40 år med WMF!
Förutom att utföra service och underhåll av kaffemaskiner säljer vi också espresso- och kaffemaskiner samt utrustning och tillbehör. Hermelin representerar WMF i Sverige och har gjort det i över 40 år. Tack vare vår långa relation och erfarenhet av att sälja och serva WMF kaffemaskiner och espressomaskiner kan vi stolt säga att vi är bäst i Sverige på WMF. Har du fler frågor kring våra produkter, service eller serviceavtal? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!