Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Service

Service och underhåll
Teknisk service och underhåll av maskiner är en mycket stor och viktig del i vår verksamhet och att kunna erbjuda våra kunder förstklassig service är därför en av våra högsta prioriteter för oss på Hermelin. Vår målsättning är att ge vår kund trygghet och driftsäkerhet för den utrustning som används och att de i förlängningen ska kunna förse sina kunder med riktigt bra kaffe och dryck. Våra duktiga tekniker är ständigt uppdaterade och utbildade i våra olika produkter och de är även specialiserade inom olika områden för att på ett så effektivt sätt som möjligt garantera högsta kvalitet och kompetens i servicearbetet.

Avtal om service och underhåll
Hermelin erbjuder rikstäckande service samt avtal om service och underhåll med egna specialisttekniker som utgår från Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping samt genom ett nätverk av utbildade och certifierade servicepartners runt om i hela landet. Våra servicepartners genomgår regelbunden utbildning även dem för att upprätthålla rätt kompetens och utföra korrekt och kvalitativ service och underhåll av våra maskiner. Vi tillhandahåller även speciella rengöringsmedel för kaffemaskiner.
Vi servar och reparerar även produkter som säljs i våra grannländer Norge, Danmark och Finland (som till exempel Mahlkönig, Ditting, Anfim och Marco).

Över 40 år med WMF!
Förutom service och underhåll av kaffemaskiner säljer vi också espresso- och kaffemaskiner samt utrustning och tillbehör. Hermelin representerar exklusivt WMF i Sverige och har gjort det i över 40 års tid. Tack vare vår långa relation och erfarenhet av att sälja och serva WMF kaffemaskiner och espressomaskiner kan vi stolt säga att vi är bäst i Sverige på WMF.