Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Service

Teknisk service och underhåll av våra maskiner är en mycket viktig del i vår verksamhet och att kunna erbjuda våra kunder förstklassig service är därför av högsta prioritet för oss på Hermelin. Våra tekniker är ständigt uppdaterade och utbildade i våra olika produkter och de är även specialiserade inom olika områden för att effektivisera och garantera högsta kvalitet och kompetens i servicearbetet.
 
Hermelin erbjuder rikstäckande service med egna specialisttekniker som utgår från Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping samt genom ett nätverk av utbildade och certifierade servicepartners runt om i hela landet. Våra servicepartners genomgår regelbunden utbildning även dem för att upprätthålla rätt kompetens och utföra korrekt och kvalitativ service och underhåll av våra maskiner. 

Vi servar och reparerar även produkter som säljs i Norge, Danmark och Finland (som till exempel Mahlkönig, Ditting, Anfim och Marco).
 
Över 40 år med WMF!
Hermelin representerar exklusivt WMF i Sverige och har över 40 års erfarenhet av att sälja och serva WMF kaffemaskiner och espressomaskiner.