Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

WMF 1200 S Systemrengöring Plug+Clean

Daglig systemrengöring av espressomaskinen WMF 1200 S Basic Milk med patenterade Plug+Clean – Utan varken rengöringsmedel eller andra kemikalier rengörs mjölksystemet i din WMF kaffemaskin med en enkel knapptryckning.

Plug+Clean®

Effektiv och säker rengöring med WMF Plug+Clean®. Det patenterade Plug+Clean® systemet är en unik mjölkrengöringslösning för WMF kaffemaskiner och espressomaskiner som fullständigt uppfyller kraven i HACCP. Utan varken rengöringsmedel eller andra kemikalier rengörs mjölksystemet i din WMF kaffemaskin med en enkel knapptryckning. Kaffemaskinen är spärrad under rengöringsprocessen vilket omöjliggör uttag av drycker och medför säker och effektiv rengöring. Endast en gång i veckan demonteras enkelt utlopp och mjölkslang från kaffemaskinen och läggs i WMF mjölkrengöringsmedel i en separat behållare.  
 
I och med att inga rengöringsmedel används i det effektiva Plug+Clean® systemet, utan endast på de demonterade delarna, blir rengöringsprocessen fullständigt säker och dessutom reduceras mängden rengöringsmedel som behövs med 80%, vilket är både ekonomiskt, tidssparande och mer miljövänligt.
 
För mer information om rengöringssystem för WMF kaffemaskiner och espressomaskiner vänligen kontakta Hermelin.