Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Våra varumärken

Hermelin erbjuder högkvalitativa, helautomatiska och manuella espressomaskiner och kaffemaskiner inklusive filterkaffelösningar samt kvarnar och kaffe och andra relaterade produkter. Vårt vältäckande produktsortiment innehåller allt från produkter anpassade för kontoret till specialkaffebaren, vilket ger oss möjligheten att jobba med alla typer av kunder. Vi erbjuder även dryckesmaskiner för kalla, frysta och varma drycker, bar- och restaurangutrustning som professionella mikrovågsugnar samt stämningsfulla ljuslyktor och miljövänlig lampolja. Sedan 2020 är Hermelin även exklusiv återförsäljare av svensktillverkade, professionella luftrenare. Med en smart och effektiv luftrenare erbjuds en garanterat ren och hälsosam inomhusmiljö – fri från damm, pollen, luftburna bakterier och virus. Allt från varumärken med fokus på högsta produktkvalitet och där vi besitter stor kunskap och kompetens.

Vi representerar våra varumärken exklusivt på de marknader vi finns och har även långa relationer med många av våra leverantörer, till exempel har vi arbetat med WMF i över 40 år och Hollowick, Ugolini och Sharp i över 30 år.

p1a6o5pt32ba1hk61vg6937mki3.jpg

WMF helautomatiska kaffemaskiner

WMF har sedan 1920-talet arbetat med hög kvalitet till hotell- och restaurangbranschen. Med ett brett utbud av högkvalitativa, professionella produkter inom köksutrustning, kaffemaskiner och espressomaskiner är WMF idag världsledande inom sitt segment. Med en WMF kaffemaskin kan man vara säker på att man har det bästa som finns på marknaden, de helautomatiska kaffemaskinernas Rolls Royce. Hermelin representerar exklusivt WMF i Sverige och har över 40 års erfarenhet av att sälja och serva WMF kaffemaskiner och espressomaskiner.

p1a6j9qq4rk5tp43nnd1ufa1fom3.jpg

LaCimbali traditionella espressomaskiner

Italienska LaCimbali har tillverkat espressomaskiner sedan 1912. Dess extraordinära passion för kvalitet och erkända talang för innovation har lett företaget till att bli en ambassadör för espressokaffekulturen i världen. Espressomaskiner i överlägsen kvalitet och med oändliga möjligheter. LaCimbali espressomaskiner har bland annat varit officiella tävlingsmaskiner i Svenska Lattemästerskapen och Barista Cup, tävlingar som anordnas av SCAE (Speciality Coffee Association of Europe).

Espressotradition sedan 1912 – Baristacertifierade espressomaskiner – Patenterade tekniker – Prisbelönad design

p1a6nisqiv1u1u6151ghh910upd3.jpg

Marco filterkaffe- och hetvattenlösningar

Marco Beverage Systems är ett irländskt företag som specialiserat sig på att tillhandahålla hetvattensystem, kreativa idéer och lösningar till kaffebryggare och te-bryggare. De letar alltid efter att utveckla nya idéer och utrustning som kan förbättra och föra mat- och dryckesindustrin till nästa nivå. Marco bygger kaffebryggare och vattenkokare som verkligen gör skillnad i kaffekoppen.

p1a6nitbo11viclkg1lulme4pco3.jpg

Mahlkönig kvarnar

I mer än 80 år har Mahlkönig varit det ledande varumärket för professionella kvarnar av högsta kvalitet. Mahlkönig står för kvalitet, ledarskap och innovation. Som en del av deras filosofi är produkterna utvecklade av Mahlkönigs ingenjörer och tillverkas för hand för att uppfylla enskilda kunders behov och krav. Permanenta investeringar i produktions- och kvalitetsprocesser är en självklarhet för att säkerställa den höga kvalitet som förväntas av alla Mahlkönigprodukter. Tyngdpunkten i Mahlkönig är utvecklingen av kvarnar för bästa malning av alla typer av kaffe och rostningar.

p1a6niu4uosj2fon1iu7kab1a293.jpg

Ditting kvarnar

Ditting står för hög kvalitet, innovativa och konkurrenskraftiga produkter inom kaffekvarnsindustrin. Företaget grundades 1928 och har ständigt anpassat sig och utvecklas efter de alltid föränderliga kraven på marknaden genom att erbjuda beprövade, användarvänliga, ”state-of-the-art”-produkter.


p1a6qh5ia81bainih1n3s1d816mo3.jpg

Ceado barutrustning

Italienska Ceado är ett ungt, dynamiskt företag som sätter sina idéer till förfogande för de bästa professionella bartendrar och baristas, genom att designa, tillverka och sälja ett brett sortiment av barutrustning som hjälper dem i deras dagliga arbete. Tillförlitlighet, hållbarhet, användarvänighet och säkerhet genomsyrar samtliga Ceados produkter, oavsett om det gäller blenders, mixer, juicers, juicepressar, råsaftcentrifuger, is-krossar eller espressokvarnar.

Beslutsamhet, engagemang och ständigt sökande efter nya idéer, har gjort Ceados innovativa produkter till en referenspunkt på den professionella marknaden för barutrustning. Trots att varumärket Ceado är ungt erbjuder det mer än ett halvt sekels erfarenhet av branschen med den rikedom av tekniskt kunnande hos de som i över 50 år konstruerade och tillverkade idéer för andra företag innan beslut fattades om att börja producera och distribuera sina egna barprodukter under varumärket Ceado. Ceados produkter är handgjorda i Venedig.

p1a6o62v3n1211eci1af7niejlf3.jpg

Ugolini dryckesmaskiner

I 130 länder världen över, kan människor njuta av en uppfriskande dryck från en Ugolini maskin. Barer och restauranger som valt Ugolini som ett sätt att servera, kan erbjuda sina gäster ett brett sortiment av drycker och samtidigt reducera arbetsbördan för personalen. Ugolini täcker de flesta behov för kalla, varma eller frozen drycker. Med Ugolini är det enkelt och användarvänligt. Ugolini har ett brett sortiment av dryckesmaskiner där du kan välja mellan modeller för kalla ej skummande drycker, kalla skummande drycker, frozen drycker och varma drycker. Ugolini har Slushmaskiner, Granitamaskiner, dryckeskylare, glassmaskiner och maskiner för varma drycker.

p1a6o7j5h0jf41rqt18ug1it717q03.jpg

Hollowick ljuslyktor och lampolja

Hollowick har försett hotell, caféer, restauranger och kontor runt om i världen med ljuslyktor och lampolja i över 35 år. Huvudmålet är att förgylla måltiden, ge caféupplevelsen något extra eller skapa skön stämning i receptionen, foajen och lunchrummet. Hollowick står för högkvalitativa produkter och ligger i framkant när det gäller att ta fram bordsbelysning i form av oljelampor, ljuslyktor och lampolja. Hollowick producerar en miljövänlig, organisk lampolja, som är en av de bästa på marknaden. Den är både ekonomisk och mycket tidssparande med brinntider upp till 50 timmar. Med Hollowick lampolja slipper du dessutom stearinfläckar på dukar, får längre brinntid än med stearinljus och effektiviserar personalens arbetstid. Tänd på dagen, släck på kvällen – byt efter en vecka!

Oljan brinner inte utan veke och varken sotar eller fläckar ner dina ljuslyktor. Sortimentet omfattar även ett brett urval av ljuslyktor anpassade efter de olika oljekassetterna samt brännolja för Chafing Dish; Easy Heat. De Hollowick-produkter som inte finns med på webbsidan är beställningsvaror. Dessa beställs i förpackning om 36st med upp till 8 veckors leveranstid.

 

p1a6o7a24a1cqe16pn1r7lg375rj3.jpg

Sharp professionella mikrovågsugnar

Sharps motto har, sedan företaget grundades 1912, varit att skapa innovationer och skapa framtiden. De har i större utsträckning än andra bidragit med viktig teknisk utveckling. Sharp har massproducerat mikrovågsugnar sedan 1962. Sharps kraftfulla mikrovågsugnar för professionellt bruk är gjorda i rostfritt stål, hållbara och lätta att rengöra och håller hösta standard när det gäller driftsäkerhet och funktionalitet och är bland de bästa du kan köpa på marknaden. Välj mellan manuella eller programmerbara mikrovågsugnar med ett brett urval av effektnivåer – ugnarna är lika flexibla som dina menyer!

Sharp Electronics (Nordic) AB är certifierade av NQA enligt ISO9001 och ISO14001 vilket innebär att de prioriterar miljö- och kvalitetsarbetet i sin verksamhet.

p1a6o6u2j9451j6j1e9tmqn10m63.jpg
p1a6q8fuqc12k01a691q759a3156s3.jpg

Cosmetal har mer än 30 års erfarenhet av design och tillverkning av vattenkylare. Idag är företaget den viktigaste italienska tillverkaren, och en internationell ledare i produktionen av innovativa lösningar för att tillhandahålla och leverera dricksvatten. 


Cosmetal har ett av branschens bredaste produktsortiment, både när det gäller typ av vatten; rumstempererat, kylt, varmt, bubbel - som för modeller; för hemmet, kontor, offentliga platser, professionella studios och företag, skolor, matsalar, restauranger, barer, osv. Alla produkter är tillverkade i Italien med mycket hög kvalitet.

p1a6jaa1f012nk1j8tdlg1m0d1e8e3.jpg

Anfim espressokvarnar

Anfim började tillverka espressokvarnar i premiumkvalitet för professionellt och privat bruk på sin fabrik i hjärtat av Milano för över 50 år sedan. Idag, är parollen "Anfim - in the heart of a good coffee" känd i mer än 50 länder runt om i världen. Espressokvarnarna kombinerar kvalitet, hållbarhet och enkel hantering för att skapa en perfekt symbios av state-of-the-art-teknik och klassisk italiensk stil.
 
Anfim blev ett medlemsföretag i schweiziska Hemro Group 2012, vilket även omfattar varumärkena Mahlkönig och Ditting, och är världsledande inom tillverkning av kaffekvarnar. Inom Hemro Group fortsätter Anfim att driva sin passion för funktionell design och italiensk espressokultur och livsstil.

p1bcv5sps2240c571bci1nkpjrc3.jpg

Dalla Corte espressomaskiner

1947 började Bruno Dalla Corte arbeta som tekniker hos espressomaskintillverkaren Cimbali. På 50-talet arbetar han på att skapa E61 espressomaskin för Faema. På 60-talet förvaltar Bruno en flera autonoma tekniska supportcenter, men hans kreativa sinne arbetar outtröttligt och han utarbetar en innovativ ångcirkulationsteknik - som används i La Spaziale espressomaskiner som produceras vid ABA fabriker i Bologna. Bruno och hans son Paolo kommer att arbeta där tillsammans under många år.
 
Ett nytt, spännande äventyr börjar i 2001! Paolo, hans far Bruno och hans syster Elsa startar ett nytt bolag - Dalla Corte. De vill sticka ut från mängden och har med espressomaskinen Evolution skapat den enda espressomaskinen i världen med den ursprungliga Multi-boiler-tekniken.
 
Dalla Corte har alltid värdesatt kreativitet! De har sponsrat World Latte Art Championship i 8 år och har varit inblandade i den spännande World Coffee in Good Spirits Championship sedan starten. Dalla Corte tillverkar högkvalitativa, professionella espressomaskiner i Milano, Italien, med högsta möjliga fokus på kvalitet i koppen.

BWT vattenfilter

BWT- Best Water Technology group är ledande i Europa inom filterteknik och vattenrening och tillverkar sina produkter i Europa. BWT Vattenteknik AB (tidigare HOH Vattenteknik AB och Vattenteknik AB) har varit verksamma på den svenska vattenreningsmarknaden i mer än 80 år.

De höga kraven för kaffe och vending företag tillgodoses med ett brett utbud av produkter. Bland annat används den nya BWT Bestsave kalkskydd när det grundläggande skyddet är tillräckligt. Vi kan även erbjuda den ekonomiska BWT Bestmax serien med High - Efficiency Technology " (HET) till vendingbranschen där det arbetas med större mängder. Vi erbjuder även speciella filtersystem för svåra vattensituationer, samt flaggskeppet BWT bestmax PREMIUM med Mg2+ teknik från BWT  som är speciellt utvecklat för premiumsegmentet - en filterpatron som inte bara tar bort kalcium från vattnet, utan samtidigt också förser vattnet med smakbäraren magnesium. Med vattenoptimeringssystem från BWT garanteras inte bara kvaliteten, du kan också vara säker på maximal tillförlitlighet och pålitligt skydd mot kalkavlagringar. Således uppnås en maximal driftsekonomisk effekt och investeringar säkras. 
 

p1cfv7hvuio1k530vlu11sb6g45.png

Atollspeed hybridugnar

Atollspeeds professionella hybridugnar kombinerar impingement- och mikrovågsteknik vilket gör att man kan tillaga mat upp till 20 gånger snabbare än i vanlig ugn. Du får en perfekt yta och krispighet och hybridugnen levererar en utmärkt produkt varje gång, på rekordtid!
 
Atollspeed är idealisk för bagerier, kaféer, bensinstationer, restauranger, hotellbarer, kiosker, i stort sett var som helst där kunderna förväntar sig högkvalitativa snacks och måltider snabbt!

 

p1e34iittvud71qeq1br83tvv1t5.png

Ekologiskt och småskaligt kaffe

Vår nästa generations framtid finns alltid i åtanke när vi levererar och serverar kaffe. Vi på Kaffefabriken försöker bidra och stötta i stort och smått, från global till lokal nivå. Det kan vara en organisation vi tror på, en knattecup i fotboll eller unik kaffekopp producerat av naturmaterial. När du dricker en produkt från Kaffefabriken kan du alltid lita på att den är ekologisk. Gå gärna in på vårt instagramflöde, där får du veta mer om vårt arbete. Kontakta oss på info@kaffefabriken.se om du har tips på hur vi kan vara med att förbättra ditt närområde eller vår planet.
 
Vårt kaffe rostas av ett nyfiket lokalt rosteri. Det är så långt ifrån storskaligt industrikaffe du kan komma. De ekologiska kaffebären plockas när de är mogna och inte efter ett utsatt datum. Varje kaffebär innehåller två bönor som handrostas i små omgångar, anpassat efter kaffets unika smakprofil. Det betyder att varje kopp kaffe har en perfekt balans mellan sötma, syrlighet och fyllighet.
 
Kaffefabriken är en del av Hermelin, ett företag med anor och tradition. Genom Hermelins långa erfarenhet i att leverera och serva marknadens bästa kaffemaskiner och Kaffefabrikens passion för kaffe, får du det bästa av två världar. Teknik och passion i en underbar kombination.

Läs mer på www.kaffefabriken.se

 

p1e3mkt13m1tlr55a9h61qc7134n5.jpg

Espressomaskiner

Spanska La Rocca har alltid varit i spetsen för nya nya innovationer. Espressomaskinerna är 100% handgjorda, monterade individuellt med omsorg och engagemang av deras professionella hantverkare med många års erfarenhet. Ett 100% “made in Rocca”-arbete säkerställer högsta kvalitet på produkterna. La Rocca erbjuder maximal prestanda och så att du kan njuta av att göra varje kaffe. 
 
Sedan 1985 är La Rocca-fabriken den ledande tillverkaren av handgjorda kaffemaskiner i Spanien med en export till 29 länder över hela världen.

 

p1e3rpnss61o7u1kch11pv1kkim8j7.png

Filterkaffebryggare

Bravilor Bonamat är en ledande tillverkare av kaffebryggare, espressomaskiner, helautomatiska kaffemaskiner och dispensrar för hetvatten. Vi är ett familjeföretag som grundades för drygt 70 år sedan. Under årens lopp har företaget vuxit från grossist med produkter för hotell- och restaurangbranschen till specialist och producent och är nu konstruktörer, tillverkare och leverantörer med internationell utstrålning och ambitioner.

p1e9939p7u13j8o0u1t966u10k05.jpg

Smarta luftrenare

Njords luftrenare hjälper dig att få ren och hälsosam luft på din arbetsplats. Med professionella luftrenare skapas en ren och effektiv arbetsplats på ett enkelt och effektivt sätt. Luftrenarna kan implementeras optimalt i alla miljöer. Målet är att lösa kundens problem utan att på något sätt störa verksamheten. Stort fokus ligger på att utveckla och designa de bästa systemlösningarna för att ge mest ren miljö för pengarna!