Hermelin använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Våra varumärken

Hermelin erbjuder högkvalitativa, helautomatiska och manuella espressomaskiner och kaffemaskiner inklusive filterkaffelösningar samt kvarnar och kaffe och andra relaterade produkter. Vårt vältäckande produktsortiment innehåller allt från produkter anpassade för kontoret till specialkaffebaren, vilket ger oss möjligheten att jobba med alla typer av kunder. Vi erbjuder även dryckesmaskiner för kalla, frysta och varma drycker, bar- och restaurangutrustning som professionella mikrovågsugnar samt stämningsfulla ljuslyktor och miljövänlig lampolja. Sedan 2020 är Hermelin även exklusiv återförsäljare av svensktillverkade, professionella luftrenare. Med en smart och effektiv luftrenare erbjuds en garanterat ren och hälsosam inomhusmiljö – fri från damm, pollen, luftburna bakterier och virus. Allt från varumärken med fokus på högsta produktkvalitet och där vi besitter stor kunskap och kompetens.

Vi representerar våra varumärken exklusivt på de marknader vi finns och har även långa relationer med många av våra leverantörer, till exempel har vi arbetat med WMF i över 40 år och Hollowick, Ugolini och Sharp i över 30 år.

p1a6o5pt32ba1hk61vg6937mki3.jpg

WMF helautomatiska kaffemaskiner

WMF har sedan 1920-talet arbetat med hög kvalitet till hotell- och restaurangbranschen. Med ett brett utbud av högkvalitativa, professionella produkter inom köksutrustning, kaffemaskiner och espressomaskiner är WMF idag världsledande inom sitt segment. Med en WMF kaffemaskin kan man vara säker på att man har det bästa som finns på marknaden, de helautomatiska kaffemaskinernas Rolls Royce. Hermelin representerar exklusivt WMF i Sverige och har över 40 års erfarenhet av att sälja och serva WMF kaffemaskiner och espressomaskiner.

p1a6j9qq4rk5tp43nnd1ufa1fom3.jpg

LaCimbali traditionella espressomaskiner

Italienska LaCimbali har tillverkat espressomaskiner sedan 1912. Dess extraordinära passion för kvalitet och erkända talang för innovation har lett företaget till att bli en ambassadör för espressokaffekulturen i världen. Espressomaskiner i överlägsen kvalitet och med oändliga möjligheter. LaCimbali espressomaskiner har bland annat varit officiella tävlingsmaskiner i Svenska Lattemästerskapen och Barista Cup, tävlingar som anordnas av SCAE (Speciality Coffee Association of Europe).

Espressotradition sedan 1912 – Baristacertifierade espressomaskiner – Patenterade tekniker – Prisbelönad design

p1a6nisqiv1u1u6151ghh910upd3.jpg

Marco filterkaffe- och hetvattenlösningar

Marco Beverage Systems är ett irländskt företag som specialiserat sig på att tillhandahålla hetvattensystem, kreativa idéer och lösningar till kaffebryggare och te-bryggare. De letar alltid efter att utveckla nya idéer och utrustning som kan förbättra och föra mat- och dryckesindustrin till nästa nivå. Marco bygger kaffebryggare och vattenkokare som verkligen gör skillnad i kaffekoppen.

p1a6nitbo11viclkg1lulme4pco3.jpg

Mahlkönig kvarnar

I mer än 80 år har Mahlkönig varit det ledande varumärket för professionella kvarnar av högsta kvalitet. Mahlkönig står för kvalitet, ledarskap och innovation. Som en del av deras filosofi är produkterna utvecklade av Mahlkönigs ingenjörer och tillverkas för hand för att uppfylla enskilda kunders behov och krav. Permanenta investeringar i produktions- och kvalitetsprocesser är en självklarhet för att säkerställa den höga kvalitet som förväntas av alla Mahlkönigprodukter. Tyngdpunkten i Mahlkönig är utvecklingen av kvarnar för bästa malning av alla typer av kaffe och rostningar.

p1a6niu4uosj2fon1iu7kab1a293.jpg

Ditting kvarnar

Ditting står för hög kvalitet, innovativa och konkurrenskraftiga produkter inom kaffekvarnsindustrin. Företaget grundades 1928 och har ständigt anpassat sig och utvecklas efter de alltid föränderliga kraven på marknaden genom att erbjuda beprövade, användarvänliga, ”state-of-the-art”-produkter.


p1a6qh5ia81bainih1n3s1d816mo3.jpg

Ceado barutrustning

Italienska Ceado är ett ungt, dynamiskt företag som sätter sina idéer till förfogande för de bästa professionella bartendrar och baristas, genom att designa, tillverka och sälja ett brett sortiment av barutrustning som hjälper dem i deras dagliga arbete. Tillförlitlighet, hållbarhet, användarvänighet och säkerhet genomsyrar samtliga Ceados produkter, oavsett om det gäller blenders, mixer, juicers, juicepressar, råsaftcentrifuger, is-krossar eller espressokvarnar.

Beslutsamhet, engagemang och ständigt sökande efter nya idéer, har gjort Ceados innovativa produkter till en referenspunkt på den professionella marknaden för barutrustning. Trots att varumärket Ceado är ungt erbjuder det mer än ett halvt sekels erfarenhet av branschen med den rikedom av tekniskt kunnande hos de som i över 50 år konstruerade och tillverkade idéer för andra företag innan beslut fattades om att börja producera och distribuera sina egna barprodukter under varumärket Ceado. Ceados produkter är handgjorda i Venedig.

p1a6o62v3n1211eci1af7niejlf3.jpg

Ugolini dryckesmaskiner

I 130 länder världen över, kan människor njuta av en uppfriskande dryck från en Ugolini maskin. Barer och restauranger som valt Ugolini som ett sätt att servera, kan erbjuda sina gäster ett brett sortiment av drycker och samtidigt reducera arbetsbördan för personalen. Ugolini täcker de flesta behov för kalla, varma eller frozen drycker. Med Ugolini är det enkelt och användarvänligt. Ugolini har ett brett sortiment av dryckesmaskiner där du kan välja mellan modeller för kalla ej skummande drycker, kalla skummande drycker, frozen drycker och varma drycker. Ugolini har Slushmaskiner, Granitamaskiner, dryckeskylare, glassmaskiner och maskiner för varma drycker.

p1a6o7j5h0jf41rqt18ug1it717q03.jpg

Hollowick ljuslyktor och lampolja

Hollowick har försett hotell, caféer, restauranger och kontor runt om i världen med ljuslyktor och lampolja i över 35 år. Huvudmålet är att förgylla måltiden, ge caféupplevelsen något extra eller skapa skön stämning i receptionen, foajen och lunchrummet. Hollowick står för högkvalitativa produkter och ligger i framkant när det gäller att ta fram bordsbelysning i form av oljelampor, ljuslyktor och lampolja. Hollowick producerar en miljövänlig, organisk lampolja, som är en av de bästa på marknaden. Den är både ekonomisk och mycket tidssparande med brinntider upp till 50 timmar. Med Hollowick lampolja slipper du dessutom stearinfläckar på dukar, får längre brinntid än med stearinljus och effektiviserar personalens arbetstid. Tänd på dagen, släck på kvällen – byt efter en vecka!

Oljan brinner inte utan veke och varken sotar eller fläckar ner dina ljuslyktor. Sortimentet omfattar även ett brett urval av ljuslyktor anpassade efter de olika oljekassetterna samt brännolja för Chafing Dish; Easy Heat. De Hollowick-produkter som inte finns med på webbsidan är beställningsvaror. Dessa beställs i förpackning om 36st med upp till 8 veckors leveranstid.

 

p1a6o7a24a1cqe16pn1r7lg375rj3.jpg

Sharp professionella mikrovågsugnar

Sharps motto har, sedan företaget grundades 1912, varit att skapa innovationer och skapa framtiden. De har i större utsträckning än andra bidragit med viktig teknisk utveckling. Sharp har massproducerat mikrovågsugnar sedan 1962. Sharps kraftfulla mikrovågsugnar för professionellt bruk är gjorda i rostfritt stål, hållbara och lätta att rengöra och håller hösta standard när det gäller driftsäkerhet och funktionalitet och är bland de bästa du kan köpa på marknaden. Välj mellan manuella eller programmerbara mikrovågsugnar med ett brett urval av effektnivåer – ugnarna är lika flexibla som dina menyer!

Sharp Electronics (Nordic) AB är certifierade av NQA enligt ISO9001 och ISO14001 vilket innebär att de prioriterar miljö- och kvalitetsarbetet i sin verksamhet.

p1a6o6u2j9451j6j1e9tmqn10m63.jpg
p1ephg2if91pnk71lt24dipgi5.jpg

Dricksvattenautomater

Escowa är Nordens största producent av kundanpassade dricksvattenautomater och brinner helhjärtat för det vi gör! Escowa har sitt ursprung som småskalig aktör i kaffe-branschen där man snart upptäckte att det saknades ett bra alternativ till kaffe och te på jobbet.
 
1986 blev idén till verklighet då det lilla kaffeföretaget började tillverka egenproducerade underskåp som skulle bli en grundsten i företagets affärsidé: kylt och kolsyrat vatten i tåliga automater för kontor och offentliga miljöer. Sedan dess har företaget vuxit och stiliserat sin vision om bra vatten på arbetsplatsen.
 
Hjärtat i produktionen grundar sig i högkvalitativa vattenkylare och underskåp i industribehandlad plåt.
 
I Laholm finns snickeri där de sågar, lackar och bygger underskåp till vattenmaskinerna.

 

p1a6jaa1f012nk1j8tdlg1m0d1e8e3.jpg

Anfim espressokvarnar

Anfim började tillverka espressokvarnar i premiumkvalitet för professionellt och privat bruk på sin fabrik i hjärtat av Milano för över 50 år sedan. Idag, är parollen "Anfim - in the heart of a good coffee" känd i mer än 50 länder runt om i världen. Espressokvarnarna kombinerar kvalitet, hållbarhet och enkel hantering för att skapa en perfekt symbios av state-of-the-art-teknik och klassisk italiensk stil.
 
Anfim blev ett medlemsföretag i schweiziska Hemro Group 2012, vilket även omfattar varumärkena Mahlkönig och Ditting, och är världsledande inom tillverkning av kaffekvarnar. Inom Hemro Group fortsätter Anfim att driva sin passion för funktionell design och italiensk espressokultur och livsstil.

p1bcv5sps2240c571bci1nkpjrc3.jpg

BWT vattenfilter

BWT- Best Water Technology group är ledande i Europa inom filterteknik och vattenrening och tillverkar sina produkter i Europa. BWT Vattenteknik AB (tidigare HOH Vattenteknik AB och Vattenteknik AB) har varit verksamma på den svenska vattenreningsmarknaden i mer än 80 år.

De höga kraven för kaffe och vending företag tillgodoses med ett brett utbud av produkter. Bland annat används den nya BWT Bestsave kalkskydd när det grundläggande skyddet är tillräckligt. Vi kan även erbjuda den ekonomiska BWT Bestmax serien med High - Efficiency Technology " (HET) till vendingbranschen där det arbetas med större mängder. Vi erbjuder även speciella filtersystem för svåra vattensituationer, samt flaggskeppet BWT bestmax PREMIUM med Mg2+ teknik från BWT  som är speciellt utvecklat för premiumsegmentet - en filterpatron som inte bara tar bort kalcium från vattnet, utan samtidigt också förser vattnet med smakbäraren magnesium. Med vattenoptimeringssystem från BWT garanteras inte bara kvaliteten, du kan också vara säker på maximal tillförlitlighet och pålitligt skydd mot kalkavlagringar. Således uppnås en maximal driftsekonomisk effekt och investeringar säkras. 
 

p1cfv7hvuio1k530vlu11sb6g45.png

Atollspeed hybridugnar

Atollspeeds professionella hybridugnar kombinerar impingement- och mikrovågsteknik vilket gör att man kan tillaga mat upp till 20 gånger snabbare än i vanlig ugn. Du får en perfekt yta och krispighet och hybridugnen levererar en utmärkt produkt varje gång, på rekordtid!
 
Atollspeed är idealisk för bagerier, kaféer, bensinstationer, restauranger, hotellbarer, kiosker, i stort sett var som helst där kunderna förväntar sig högkvalitativa snacks och måltider snabbt!

 

p1e34iittvud71qeq1br83tvv1t5.png
p1e3mkt13m1tlr55a9h61qc7134n5.jpg
p1evubl8s8194q1b6a1tao1kii1u435.png

Filterkaffebryggare

p1e9939p7u13j8o0u1t966u10k05.jpg

Smarta luftrenare

Njords luftrenare hjälper dig att få ren och hälsosam luft på din arbetsplats. Med professionella luftrenare skapas en ren och effektiv arbetsplats på ett enkelt och effektivt sätt. Luftrenarna kan implementeras optimalt i alla miljöer. Målet är att lösa kundens problem utan att på något sätt störa verksamheten. Stort fokus ligger på att utveckla och designa de bästa systemlösningarna för att ge mest ren miljö för pengarna!


p1end6tl4314tb18vkn951nh01h8j5.jpg
p1euqpdicnf651psn1s2bchvdlt5.png

Animo gör kaffebryggare och utrustning för människor som vill servera gott kaffe. Användarvänliga maskiner som är hållbara och bekväma att underhålla samt med en mängd olika alternativ. 

Maskinerna erbjuder ett stort utbud av färska, varma drycker kopp efter kopp. Allt från nymalen espresso, cappuccino eller latte macchiato till te och varm choklad. 

Animo har funnits på marknaden i mer än 70 år och finns i över 75 länder runt om i världen. Riktigt gott kaffe kräver en bra maskin. Och en bra maskin kräver erfarenhet, expertis och engagemang.